Asia City

Asia City er en restaurant i hjertet av Fredrikstad som serverer autentisk asiatisk mat og drikke, både à la carte meny og takeaway-meny. Vår meny er full av retter som passer for hele familien, og som er basert på smaker fra alle sider av det asiatiske kjøkken.

Vi er opptatt av at du skal ha en hyggelig opplevelse hos oss, og derfor har vi stort fokus på ferske og gode råvarer til alle retter til overkommelige priser. Asia City har et spennende utvalg og serviceinnstilte, hyggelige medarbeidere.

Dette er en restaurant for de fleste. Vi er stolte av å kunne servere god, innovativ, asiatisk mat i lyse, trivelige lokaler i sentrum. Hit kan du ta med dine nærmeste for en kulinarisk reise gjennom Asia uten å måtte forlate vår restaurant i Fredrikstad. Skulle du heller ville ha en liten bit av Asia hjem i din egen stue kan du bestille takeaway fra oss. Du trenger kun å bestille maten, så sørger vi for et godt måltid til deg og dine!

Velkommen til oss for en smaksrik opplevelse!

Flott sted og endelig et sted med Dim Sum i Fredrikstad. Prøvde forrett for deling og dimsumtallerken, begge var bra om enn ikke helt på høyde med det beste av sorten. Uansett et sted å komme tilbake til for å teste mer. Greie priser, hyggelig og serviceinnstilt betjening og flott interiør.

Velkommen til oss

Ønsker du å reservere et bord?

Kom til oss for en kulinarisk reise gjennom Asia uten å måtte forlate vår restaurant i Fredrikstad! Vi er opptatt av at du skal ha en hyggelig opplevelse hos oss, og derfor har vi stort fokus på ferske og gode råvarer til alle retter, og til overkommelige priser.

Velkommen til oss for en smaksrik opplevelse!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle